Bedrijfsfinanciering

Bedrijfs­financiering voor KMO bij LoanStreetbeta

Bedrijfsfinanciering aanvragen via LoanStreet is gemakkelijk en snel voor KMO-bedrijven die een financieringsbehoefte hebben tot € 500.000,- en boekhouden in Exact Online.

Check gratis en binnen 1 minuut of je een bedrijfsfinanciering kunt krijgen.

gratis & vrijblijvend

_lbl_already_user_

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten

Vul je mailadres in en klik op 'nieuw wachtwoord aanvragen'. Je ontvangt van ons een e-mail met een link voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord.

_txt_you_are_currently_ België. _lbl_click_here_ _lbl_to_select_country_
Sneller

Sneller bedrijfsfinanciering

Binnen 1 minuut weten waar je aan toe bent en daarna binnen no-time de bedrijfsfinanciering aanvragen KBC.

Hulp

Hulp inschakelen voor krediet

LoanStreet maakt het makkelijk voor jou als ondernemer om zakelijk krediet aan te vragen. Kom je er toch niet uit, nodig dan je boekhouder of adviseur uit om te helpen.

Veilig

Veilig & versleutelde aanvraag

We gebruiken dezelfde encryptie als je bank, dat maakt het aanvragen van financiering via LoanStreet voor jou als ondernemer veilig en vertrouwd.


Voordelen bedrijfsfinanciering via LoanStreet

Je weet binnen 1 minuut of je een bedrijfsfinanciering kunt krijgen en bij wie
Je voorkomt dubbel werk doordat we de informatie uit je boekhoudpakket overnemen
Online samenwerken in de aanvraag met jouw accountant, adviseur of boekhouder
No cure no pay

Kosten bedrijfsfinanciering

Een financieringsaanvraag doen bij KBC via LoanStreet is gratis, indien je aan het einde van de aanvraag de kortingscode 'kbcfree' gebruikt.

In 4 stappen naar jouw bedrijfsfinanciering

1. Bepaal de financieringsbehoefte

Geef aan hoeveel geld je wilt lenen en waarvoor je het nodig hebt. Zo kunnen we later de juiste financieringsmaatschapij aan je koppelen. Je kunt uiteraard meerdere doelen opgeven.

2. Koppel je boekhoudpakket

LoanStreet werkt samen met de boekhoudsoftware van Exact Online. Omdat al jouw data daar al in staat, scheelt dit uren aan dubbel werk en is de data up-to-date. Het koppelen van het boekhoudpakket gaat snel en is veilig.
Exact

3. Ontvang gratis je kredietscore

Op basis van de data uit Exact Online weet je gratis en binnen 1 minuut of je een zakelijke financiering kunt krijgen, hoeveel je kunt lenen en bij welke kredietmaatschappij je het krediet kunt krijgen.

4. Zakelijk krediet aanvragen

Indien je in aanmerking komt voor een bedrijfsfinanciering, kun je de financiering direct aanvragen bij KBC. Wij maken onder andere een robot-prognose voor jouw bedrijf.

Experiment in co-operation with

_home_testimonials_title_

Margreet van Roemburg

Eigenaar en oprichter van Herôme

Financiering aanvragen was altijd duur en tijdrovend. Met LoanStreet is dat verleden tijd! Je kunt je aanvraag snel en met een 'niet-goed-geld-terug-garantie' naar een grote groep financiers schieten.

Merien ten Houten

Oprichter ilse.nl en nu.nl

Na het doen van een financieringsaanvraag moet je als ondernemer vaak weken in spanning en onzekerheid afwachten op een antwoord. Het mooie van LoanStreet is dat je vooraf al weet wat je kansen zijn.

Peter Verhaar

Oprichter Alex Beleggingsbank

De wereld van MKB financiering kon wel wat vernieuwing gebruiken en daar is LoanStreet in geslaagd. Het ruime aanbod van financiers achter LoanStreet is een verademing voor ondernemers.


Overtuigd van LoanStreet?
Regel dan nu direct je financiering

gratis & vrijblijvend